رزولوشن و زاویه سلولها در چاپ گراور
مبحث رزولوشن وزاویه با توجه به ماهیت کار که ناشی ازردیف سلول های حک شده است شامل دو بخش می شودکه با یکدیگر معنا پیدا می کننداما می توان به صورت جداگانه نیز مورد بحث وبررسی قرار گیرند.
رزولوشن و زاویه سلولها در چاپ گراور
رزولوشن در پروسه حکاکی سیلندرچاپ عبارت است ازتعداد ردیف سلول در مقطع یک سانتیمتر یا یک اینچ و با بالاتر رفتن این عدد میتوان گفت که دقت کارو به دنبال ان پردازش بخشهای ظریف بهتر انجام خواهد گرفت.
تا این بخش از تعریف تفاوت خاصی بین این تعریف با تعاریف دیگر از رزولوشن یا تفکیک پذیری وجود نداشت اما با لحاظ کردن زاویه سلول های که این خطوط را تولید می کنند نسبت به خطی افقی که در طول سیلندر چاپ فرض می کنیم.
مفهوم رزولوشن زاویه اهمیت و تفاوت بسیار زیاد خود را نسبت به تعریف اولیه که داشتیم نشان می دهد
به جهت استفاده از مقادیر متفاوت از رزولوشن باید همه مواردی که در نتیجه تغییردر رزولوشن پیش خواهد آمد را در نظر گرفت.
نوع پروسه چاپ .نوع فیلم استفاده شده در چاپ و نیازمندی مشتری از نظر کیفیت مواردی چند از عوامل موثر در انتخاب رزولوشن یا تفکیک پذیری هستند چرا که با هر نوع تغییر در آن، اندازه سلول و به دنبال ان میزان رنگ منتقل شده از سلول در چاپ تغییر ایجاد خواهد شد که منجر به کاهش شدت یا افزایش قدرت رنگ خواهد شد و نتیجه چاپ ما را تغییر خواهد داد
فهرست مطالب
همه چیز درباره چاپ روتوگراور
در این مقاله اطلاعات متنوعی درباره ماشین آلات، طراحی، حکاکی، سیلندرسازی چاپ روتوگراور ارایه میشود.
بر روی تصویر کلیک کنید.
اشکالات چاپی و روش برطرف کردن آن در چاپ روتوگراور
همینطور جهت اجتناب و دوری از بروز مشکل مویره در پروسه چاپ ما ملزم به رعایت نکاتی بین زاویه و البته رزولوشن بین رنگها می باشیم هر چند که ما در استاندارد( رستر) تنها امکان انتخاب چهار زاویه متفاوت از هم را داریم اما امکان ما برای مقادیر رزلوشن از مقادیر بسیار بیشتری برخوردار است.
اولین اثرناشی ازتغییر در مقدار رزولوشن در اندازه دهانه سلول می باشد هر چند ما میتوانیم با رزلوشن های متفاوت دهانه سلول یکسان داشته باشیم اما این کار نیازمند تغییر دستی در مقادیر اولیه مشخص شده در نرم افزار مربوطه مانند (کولاژ )است.
با توجه به این که شکل سلول ما به صورت هرم وارونه روی سیلندر اجرا می شود قطعا تغییر در مقداردهانه سلول عمق انرا نیز تغییر خواهد داد البته در صورت نیازاین تغییرات را میتوان مثبت اعمال کرد به این ترتیب که با تغییر در رزولوشن دانسیته رنگ را تغییر داد
تغییرات در عمق سلول(ناشی از رزولوشن های متفاوت) ما را به مقدار زیادی درگیر دانسیته رنگ خواهد کرد پس اعمال رزلوشن های مختلف نیازمند تسلط و کنترل بر روی دانسیته رنگ در چاپ داردو انجام تستهای مرتبط با ان اجتناب ناپذیر خواهد بود.
تجربه نشان داده تغییرات در دانسیته رنگ در صورت نیاز بهتراست با تغییر در زاویه الماس حکاکی باشد چرا که امکان کنترل و بررسی و عوامل موثر جانبی در ان ملموس ترودربخش تولید سیلندردر دسترس می باشند
البته به جهت کنترل قدرت رنگها در چاپ در بخشهایی از فایل که دارای گرادینت می باشند از اثر منحنی ها استفاده می کنیم و اثر اندازه سلول در اولویت بعدی قرار دارد
همه چیز درباره سیلندرهای چاپ روتوگراور
در این مقاله اطلاعات متنوعی درباره سیلندرسازی و نکات کلیدی آن توضیح داده شده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر بر روی تصویر کلیک کنید.
دیدگاهتان را بنویسید