نرخ عبور بخار آب یا رطوبت
نرخ عبور بخار آب یا رطوبت یکی از پارامتر های مهم فیلم های بسته بندی است. کنترل مقدار رطوبت موجود در بسته بندی برای حفظ مزه ،شکل و کیفیت محصول بسیار مهم است. بسیاری از مواد غذایی مثل لبنیات ،گوشت و غذاهای دریایی احتیاج به حفظ رطوبت داخل بسته بندی دارند.
در حالی که مواد غذایی بسیاری مثل خشکبار ،اسنکها ،قهوهها احتیاج به یک محیط بدون رطوبت دارند تا مزه و شکل ظاهری خود را حفظ کنند.
در فیلمها از پارامتری بنام نرخ عبور بخار آب و یا رطوبت استفاده میکنند و مقدار عبور بخار آب را از فیلم نشان می دهد. هر چه این مقدار کمتر باشد یعنی رطوبت کمتر از فیلم عبور میکند و هرچه این مقدار بیشتر باشد یعنی بخار آب راحتر از این فیلم عبور میکند.
عوامل موثر بر مقدار نرخ عبور بخار آب یا رطوبت
- ضخامت فیلم
- شکل مولکولی فیلم
- افزودنیهای استفاده شده در تولید فیلم
- و …
اگر احتیاج دارید که اطلاعات بیشتری از بهترین شرایط یک فیلم از نظر عبور رطوبت و اکسیژن داشته باشید ، باید با شخصی که تخصص بالایی در مورد تولید فیلم دارد مشاوره کنید.
درباره حمیدرضاپیوندی
متخصص چاپ افست و فلکسو، طراحی، پیش از چاپ و چاپ
نوشته های بیشتر از حمیدرضاپیوندی
دیدگاهتان را بنویسید