Print & Packaging
سایت آموزشی چاپ و بسته‌بندی

نرخ عبور بخار آب یا رطوبت

0 658

کنترل مقدار رطوبت موجود در بسته بندی برای حفظ مزه ،شکل و کیفیت محصول بسیار مهم است. بسیاری از مواد غذایی مثل لبنیات ،گوشت و غذاهای دریایی احتیاج به حفظ رطوبت داخل بسته بندی دارند. در حالی که مواد غذایی بسیاری مثل خشکبار ،اسنکها ،قهوه‌ها احتیاج به یک محیط بدون رطوبت دارند تا مزه و شکل ظاهری خود را حفظ کنند.

در فیلم‌ها از پارامتری بنام نرخ عبور بخار آب و یا رطوبت استفاده می‌کنند و مقدار عبور بخار آب را از فیلم نشان می دهد. هر چه این مقدار کمتر باشد یعنی رطوبت کمتر از فیلم عبور می‌کند و هرچه این مقدار بیشتر باشد یعنی بخار آب راحتر از این فیلم عبور می‌کند.

OTR-MVTR

عوامل موثر بر مقدار عبور رطوبت از فیلم 

  • ضخامت فیلم
  • شکل مولکولی فیلم
  • افزودنی‌های استفاده شده در تولید فیلم
  • و …

اگر احتیاج دارید که اطلاعات بیشتری از  بهترین شرایط یک فیلم از نظر عبور رطوبت و اکسیژن داشته باشید ، باید با شخصی که تخصص بالایی در مورد تولید فیلم دارد مشاوره کنید.

برای آشنایی با پارامتر OTR و یا نرخ عبور اکسیژن فیلم بر روی لینک کلیک کنید.

برای آشنایی با پارامتر COF و یا نرخ ضریب اصطحکاک فیلم بر روی لینک کلیک کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.