Print & Packaging
سایت آموزشی چاپ و بسته‌بندی

نرخ عبور بخار آب یا رطوبت

0 742

نرخ عبور بخار آب یا رطوبت یکی از پارامتر های مهم فیلم های بسته بندی است. کنترل مقدار رطوبت موجود در بسته بندی برای حفظ مزه ،شکل و کیفیت محصول بسیار مهم است. بسیاری از مواد غذایی مثل لبنیات ،گوشت و غذاهای دریایی احتیاج به حفظ رطوبت داخل بسته بندی دارند.

در حالی که مواد غذایی بسیاری مثل خشکبار ،اسنکها ،قهوه‌ها احتیاج به یک محیط بدون رطوبت دارند تا مزه و شکل ظاهری خود را حفظ کنند.

در فیلم‌ها از پارامتری بنام نرخ عبور بخار آب و یا رطوبت استفاده می‌کنند و مقدار عبور بخار آب را از فیلم نشان می دهد. هر چه این مقدار کمتر باشد یعنی رطوبت کمتر از فیلم عبور می‌کند و هرچه این مقدار بیشتر باشد یعنی بخار آب راحتر از این فیلم عبور می‌کند.

OTR-MVTR

عوامل موثر بر مقدار نرخ عبور بخار آب یا رطوبت

  • ضخامت فیلم
  • شکل مولکولی فیلم
  • افزودنی‌های استفاده شده در تولید فیلم
  • و …

اگر احتیاج دارید که اطلاعات بیشتری از  بهترین شرایط یک فیلم از نظر عبور رطوبت و اکسیژن داشته باشید ، باید با شخصی که تخصص بالایی در مورد تولید فیلم دارد مشاوره کنید.

 

برای مطالعه بیشتر درباره نرخ عبور اکسیژن فیلم بر روی لینک زیر کلیک کنید.

برای مطالعه بیشتر درباره ضریب اصطحکاک فیلم بر روی لینک زیر کلیک کنید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.